ATTRIUM HOME Center nudi Vam veliki izbor bele tehnike!

U našoj ponudi imamo: samostojeću i ugradnu belu tehniku (firižidere, zamrzivače, šporete, mašine za pranje-sušenje veša, mašine za sudove, aspiratore, ugradne ploče i rerne), male kućne i kuhinjske aparate (miksere, blendere, tostere, mikrotalasne peći, pegle, usisivače, citoprese, ), klime i grejna tela (klima uređaje, kalorifere, ventilatore), audio/video/foto i računarsku tehniku (digitalne fotoaparate, televizore, DVD uređaje, mini linije, ozvučenje za automobile), aparate za negu lica i tela (aparate za brijanje, epilatore, trimere, prese i fenove za kosu, masažere, vage) i još mnogo toga.

Internet prodavnica je uvek u fazi nadogradnje. Svakodnevno se dodaju novi artikli u svim kategorijama i podkategorijama i ažuriraju cene i podaci na postojećim artiklima.

Zbog težine i gabarita određenih proizvoda kao što su veš mašine, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za sudove, frižideri, zamrzivači, televizori, sporeti...njihovu dostavu ne vršimo kurirskom službom.Te proizvode moguće je kupiti u našem prodajnom objektu.

Za artikle vrednosti PREKO 10.000,00 din dobijate BESPLATNU DOSTAVU na kućnu adresu (osim za artikle kod kojih je u napomeni drugačije naznačeno).

Da biste videli kompletnu ponudu posetite naš HOME Center u Preljini. Možete poručite direktno pozivom na telefone 032/380-825 i 060/01-02-116 (radnim danima i subotom od 07-15h).

Attrium Home Center zadržava pravo promene cene bez prethodne najave.