ATTRIUM HOME Center ima veliki izbor nameštaja!

Pogledajte u našoj ponudi: garderobere, ormare, regale, vitrine, komode, fiokare, noćne ormariće, police, klub i kuhinjske stolove, krevete, garniture, francuske ležajeve, dečiji program, kancelarijski i radni nameštaj i još mnogo toga.

Internet prodavnica je uvek u fazi nadogradnje. Svakodnevno se dodaju novi artikli u svim kategorijama i podkategorijama.

Da biste videli kompletnu ponudu posetite naš HOME Center u Preljini. Možete poručite direktno pozivom na telefon 032/382-465 Mob: 060/060-20-99 (radnim danima i subotom od 07-15h).

Za kupovinu preko 18.000 din gotovinskim plaćanjem u našem prodajnom salonu odobravamo popust od 5%.


Attrium Home Center zadržava pravo promene cene bez prethodne najave.

Internet prodavnica je uvek u fazi nadogradnje. Svakodnevno se dodaju novi artikli u svim kategorijama i podkategorijama

i ažuriraju cene i podaci na postojećim artiklima.

Attrium dizajn centar se bavi dizajnom, projektovanjem, izradom i prodajom nameštaja. Naša proizvodnja nameštaja odnosi se i na stambeni i na poslovni prostor. U našom asortimanu izrađujemo nameštaj za dnevne, spavaće i dečje sobe, kuhinje, kupatila i sve za kancelarijski prostor.

Zahvaljujući kreativnom timu dizajnera i iskusnim majstorima nudimo Vam jedinstven i ekskluzivan nameštaj visokog kvaliteta po Vašoj želji i meri.