Isporuka

Sve proizvode poručene u ATTRIUM WebShopu isporučuje kurirska služba. Pošiljku predatu do 16h, kurirska služba isporučuje narednog dana (nedeljom nema isporuke).

ATTRIUM WebShop se trudi da sve naručene proizvode isporuči u roku od 48h, pri čemu se obavezujemo da ćemo isporuku izvršiti najkasnije u roku od 7 dana. Isporuku nameštaja vršimo u roku od 10-15 radnih dana.

Uz adresu dostave obavezno ostaviti i kontakt telefon (poželjno mobilni). Ukoliko Vas nema na adresi kontaktiraće Vas kurirska služba.

Dostavu gabaritnih artikala radi kurirska služba isporukom na kućnu adresu, a ne na vrata. Trenutno vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije, ne računajući Kosovo i Metohiju.

Za artikle vrednosti PREKO 2.000,00 din dobijate BESPLATNU DOSTAVU na kućnu adresu (osim za artikle iz kategorije NAMEŠTAJ kao i kod onih  kod kojih je u napomeni drugačije naznačeno).

 

*Za detaljnije informacije pozovite pomoć pri on-line kupovini na 060/01-02-343. 
** Kurirska služba ima pravo promene cenovnika, ATTRIUM HOME Center ne odgovara za promene cena kurirske službe kao ni za oštećenja nastala prilikom transporta.



Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da napravite narudžbenicu na regularan način preko sajta, možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  • Pozovite broj 032/382-465 (radnim danima i subotom od 07-15 časova)
  • Izdiktirajte operateru šifru proizvoda (npr. šifra proizvoda: 14276)
  • Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu
  • Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da znate i PIB broj firme
  • Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu.
  • U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom) kreće proces pripreme i slanja pošiljke.
  • Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke.
  • Uz pošiljku dobijate račun i garantni list (ukoliko proizvod podleže garanciji).

Molimo vas da ovaj telefon koristite isključivo za telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi proizvoda. Operateri nisu osposobljeni da Vam daju tehničke informacije o proizvodima.