Isporuka

Sve proizvode poručene u ATTRIUM WebShopu isporučuje kurirska služba. Pošiljku predatu do 14h, kurirska služba isporučuje narednog dana (vikendom nema slanja niti isporuke).

ATTRIUM WebShop se trudi da sve naručene proizvode isporuči u roku od 15 dana.

Uz adresu dostave obavezno ostaviti i kontakt telefon (poželjno mobilni). Ukoliko Vas nema na adresi kontaktiraće Vas kurirska služba.

Trenutno vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije, ne računajući Kosovo i Metohiju.Kurirskom službom šaljemo samo proizvode čija težina ne prelazi 40kg.

Moguća je dostava i našim vozilom uz određenu novčanu nadoknadu- u zavisnosti od udaljenosti.

Za artikle vrednosti preko 10.000,00 din, osim za artikle iz kategorije NAMEŠTAJ kao i kod onih  kod kojih je u napomeni drugačije naznačeno, dobijate besplatnu dostavu na kućnu adresu.

 

*Za detaljnije informacije pozovite pomoć pri on-line kupovini na 060/ 060-20-99

** Kurirska služba ima pravo promene cenovnika.

ATTRIUM HOME Center ne odgovara za promene cena kurirske službe kao ni za oštećenja nastala prilikom transporta.

Molimo vas da ovaj telefon koristite isključivo za telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi proizvoda. Operateri nisu osposobljeni da Vam daju tehničke informacije o proizvodima.Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da napravite narudžbenicu na regularan način preko sajta, možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  • Pozovite broj 060/060-20-99 (radnim danima i subotom od 07-15 časova)
  • Izdiktirajte operateru šifru proizvoda (npr. šifra proizvoda: 14276)
  • Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu
  • Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da znate i PIB broj firme
  • Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu.
  • U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom) kreće proces pripreme i slanja pošiljke.
  • Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke.
  • Uz pošiljku dobijate račun i garantni list (ukoliko proizvod podleže garanciji).