O nama

Preduzeće Attrium Home center d.o.o. osnovano 2004.godine bavi se projektovanjem i proizvodnjom nameštaja, opremanjem stambenih i poslovnih enterijera, od ideje do finalnog proizvoda kao i trgovinom na veliko i malo robom i proizvodima iz oblasti rasvete, elektro-materijala, boja, lakova, tapeta, materijala za završne radove u građevinarstvu, alata, i svih elemenata potrebnih za uređenje Vašeg enterijera i eksterijera. Naše sedište je na Ibarskom putu E-761 u Preljini kod Čačka a poslujemo na području cele Srbije.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešnih projekata koje imamo iza sebe, uslovili su povećanje obima ponude i proizvodnje našeg preduzeća i pružili nam mogućnost da klijentu ponudimo veliki izbor kvalitetnih proizvoda kao i veliki izbor materijala, okova i dekora prilikom izrade nameštaja po meri.
Naš proizvodni program obuhvata izradu kuhinja, trpezarija, spavaćih, dnevnih i dečijih soba, predsoblja, kupatila, kliznih plakara... Naš uigran, stručan tim dizajnera i inženjera je tu da za Vas kreira idejna rešenja kako bi sve Vaše želje dobile formu ambijenta koji želite za sebe.
Pogon za proizvodnju opremljen je najsavremenijim mašinama za obradu pločastih materijala koje nam omogućavaju da zadovoljimo i najsloženije zahteve naših klijenata kao i da vršimo usluge rezanja, kantovanja i obradu materijala na CNC mašinama.
Funkcionalnost, korišćenje najkvalitetnijih materijala, raznovrsnost stilova i kombinovanje elemenata, kreativnost, kvalitet i  brzina izrade su stavke po kojima smo prepoznatljivi. Naš zadatak je da učinimo sve što je u našoj moći da Vam ponudimo usluge vrhunskog kvaliteta što prihvatamo odgovorno i sa zadovoljstvom jer je garancija našeg kvaliteta pre svega zadovoljstvo klijenata.
Internet prodavnica je uvek u fazi nadogradnje. Svakodnevno se dodaju novi artikli u svim kategorijama i podkategorijama.
Da biste videli kompletnu ponudu posetite Attrium Home Center u Preljini ili poručite direktno pozivom na telefone naših prodavaca (radnim danima i subotom od 07-15h):
PLOČASTI MATERIJALI  060/01-02-231 ::: 060/01-02-245 ::: 060/757-22-11::: RASVETA 060/01-02-087 ::: BELA TEHNIKA 060/01-02-116 ::: ALATI I OPREMA 032/380-825 ::: TEPISI I POSUĐE 060/01-02-342 :::
Za kupljenu robu u vrednosti preko 18.000 rsd za gotovinsko i plaćanje karticom U NAŠIM PRODAJNIM SALONIMA odobravamo POPUST od 5%!