Garancija privatnosti, odgovornost i reklamacije

ATTRIUM HOME Center WebShop poštuje Vašu privatnost i obavezuje se da ce prikupljene podatke koristiti jedino za sopstvene potrebe, a sve sa ciljem pružanja što je moguće bolje usluge.

ATTRIUM HOME Center WebShop ni pod kojim uslovima neće prodati lične podatke posetioca/članova trećoj strani (uključujući IP ili e-mail adresu, adresu stanovanja i slično), ali će povremeno možda slati obaveštenja (samo i isključivo) o radu sajta putem e-maila ili telefona.

Svi podaci dobijeni putem naših stranica su strogo poverljivi i dostupni isključivo tehničkom osoblju sajta.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.


Attrium Home center DOO nastoji da sve cene, tehničke specifikacije, slike, nazivi koji su iskazani na sajtu budu ispravni, međutim, iako neprekidno radimo na održavanju, ne isključuje se mogućnost greške. Artikli koji se nalaze na portalu, u većini slučajeva su raspoloživi istog dana, a ukoliko artikal nije raspoloživ na stanju, a postoji mogućnost nabavke, vreme isporuke je minimum 2 radna dana. Bilo kakve nedoumice, pitanja, tehničke informacije možete dobiti putem mejla: webshop@attriumcacak.rs ili kontakt telefona: 032 382 465 ; Mob: 060/060-20-99

Obrazac za odustanak ugovora na daljinu u roku od 14 dana

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Povrat sredstava će potrošaču biti izvršen nakon što roba bude vraćena na navedenu adresu za prijem obrasca. Trgovac ima pravo da odbije zahtev potrošača ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog toga što je kupac robom neadekvatno ili nepravilno rukovao ili je oštetio. Povrat novca će potrošaču biti izvršen nakon što roba bude vraćena na navedenu adresu za prijem obrasca u kompletnom originalnom pakovanju, neoštećena i bez vidljivih tragova korišćenja. Povrat sredstava potrošaču će se izvršiti na žiro račun koji je naveden u obrascu. Troškovi vraćanja robe padaju na teret kupca. Podaci koje potrošač priloži u ovom obracu služe isključivo za evidentiranje izmena u prometu robe i Attrium Home Center d.o.o. ih neće upotrebljavati u druge svrhe.

Ovde možete preuzeti ugovor za odustanak ugovora na daljinu